Zhodnocení jarní části mistráků

27.06.2012 10:08

Letní část mistráků máme za sebou. Čekají nás už jen dva mistráky a to v podzimní části, která bude velmi napínavá, neboť soupeříme s 1.TK Pacov o postup do I.třídy soutěže smíšených družstev.

Sedm mistrovských utkání máme tedy za sebou a můžeme jen chválit. Honza Dáňa jako jednička týmu se čtyřmi body nastupoval na každý zápas s obrovským odhodláním získat pro náš tým důležité body. Čtyři zápasy ve dvouhře jasně vyhrál, bohužel mistrák ve Zruči musel kvůli zdravotním komplikacím skrečovat. V této chvíli ho ale družstvo podrželo a tým i tak vyhrál 6:3.

Nováček našeho týmu Kuba Nuhlíček se výborně začlenil a už od začátku sbíral důležité body. Všech pět zápasů ve dvouhře vyhrál a byl tak velmi důležitým článkem našeho týmu. Nemůžeme ale zapomenout ani na čtyřhry, kde Kuba s Honzou tvořili vítězný pár a vyhráli tak všechny zápasy na které nastoupili.

 

Domča Náhlovský, který hraje již druhým rokem za LTC Kolín zaznamenal také úspěchy. Letos byl nominován i do starších žáků, kde tvrdě bojoval i s o tři roky staršími soupeři. V kategorii mladší žáci vyhrál všech sedm utkání ve dvouhře. I proto je nyní LTC Kolín jen kousek od postupu do vyšší soutěže.

 

Všem moc gratulujeme za předvedené výkony a doufáme, že se bude dařit i nadále.

Zpět