Výsledky našich hráčů po letní sezóně

16.10.2011 15:23

Letní sezóna je za námi a my můžeme hodnotit.

Dominik Náhlovský během celé sezóny 2010/11 najezdil v kategorii mladších žáků neuvěřitelných 23 turnajů. Během všech turnajů a mistráků nasbíral 15 bodů, čímž se dostal na 40.místo ve středočeském kraji. Na turnajích se účastnil jak dvouher tak čtyřher. V singlu se dostal dvakrát do semifinále, jednou do finále a 24.9. vyhrál svůj první turnaj ve dvouhře. Tento turnaj se hrál v Praze-Vysočanech, kde se mu zadařilo i 3.9., kdy vyhrál se svým partnerem turnaj ve čtyřhře. Další vítězství ve čtyřhře Dominik zaznamenal na turnaji v Praze-Bohnicích.

 

Honza Dáňa se v žebříčku vyšplhal na 150.místo ve středočeském kraji a za sezónu 10/11 získal 4 body. Musíme ale říct, že všechny body si Honza nasbíral díky jeho neporazitelnosti v jarních mistrákách, kdy vždy svůj tým podržel.

 

Dalšími umístěnými v žebříčku jsou Filip Jelínek a Lukáš Vencl, kteří dosáhli 3 bodů a umístili se tak shodně na 285.místě ve středočeském kraji.

 

Simča Havlovicová, jako jediná z dívek, získala v minulé sezóně 4 body a řadí se tak na 134. místo.

 

Nesmíme také zapomenout na kategorii BABYTENIS. V té reprezentoval Spartu Kutnou Horu Kuba Nuhlíček. Během jarních mistráků hrál celkem 12 zápasů a z toho jich 8 vyhrál! Kuba je veliká naděje pro kutnohorský tenis a proto jsme rádi, že již tuto sezńu na jaře nás může reprezentovat v mladších žácích. 

 

Všem gratuluji a doufám, že své body obhájí i v této sezóně 2011/2012.

Zpět