Turnaje jednotlivců v roce 2012

27.06.2012 10:33

Opomenout ani nemůžeme úspěchy našich hráčů na turnajích jednotlivců.

Dominik Náhlovský v roce 2012 zatím ,,objel,, 13 turnajů v kategorii maldší žáci a nasbíral si celkem 460 bodů, což je výborný výsledek. Body získával i díky tomu, že vyhrál turnaj ve dvouhře v Třebechovicích pod Orebem a čtyřhru dvakrát vyhrál společně s M. Krumichem na turnaji V PTA Kolíně. Jako třešničku na dortu můžeme považovat vítězství na okresním přeboru v Žiželicích, díky kterému se mohl zúčastnit oblastního přeboru středočeského kraje.

Honza Dáňa se zúčastnil tří turnajů jednotlivců a na posledním turnaji v LTC Kolín posbíral i pár bodů. V předkole porazil V. Kořínka 6:3, 6:0. Pavouk byl ale nemilosrdný a Honzík tak stál před druhým nasazeným Janečkem. I když výsledek 6:1, 6:1 vypadá nelítostně, opak je pravdou. Honza hrál tvrdě a nenechal svou kůži lacino.

Kuba Nuhlíček jako nováček v kategorii mladší žáci navštívil tři turnaje a ve dvou z nich byl úspěšný. Na turnaji v PTA Kolín porazil v 1.kole Domnosila 6:3, 6:2. V dalším kole ho čekal Domča Náhlovský. Zápas plný krásných a dlouhých výměn skončil pro Kubu 1:6, 0:6. Na okresním přeboru v Kutné Hoře postoupil do druhého kola, kde narazil na Kovaříka. Dlouhý a vyrovnaný zápas vyhrál Kovařík 6:1, 3:6, 7:6 (6).

 

Zpět